Kinderfeestje

niekies-kinderfeestje-logoNiekie Kids Design geeft leuke Creatieve Kinderfeestjes. Feestjes duren gemiddeld 2  uur en worden bij u thuis of op een locatie naar keuze  gegeven. Niekie’s Kinderfeestje is donateur van Stadstuin Rusthout in Leidschendam. Op deze prachtige locatie kunt u ook het feestje vieren. U doneert dan € 2,- per kind aan de stadstuin. Feestjes zijn voor verschillende leeftijden en kunnen helemaal naar wens van de jarige verzorgd worden. Vraag via het contactformulier gerust naar de mogelijkheden.

“Rare Vogel” Met Foamclay versieren de kinderen piepschuim ballen. Deze worden aan elkaar bevestigd en leuk versierd met veren en oogjes. De “Rare vogel” wordt op een standaard
geplaatst. Gekke kunst op een stokje! € 17,95 per kind met een minimum van 8 kinderen.

  • Lampje pimpen: Ieder kind krijgt een eigen lampje dat versiert wordt met decopatch papier en linten  € 17,95 per kind met een minimum van 8 kinderen.
  • Strandtas pimpen:  Met verf, linten, kralen, veertjes, bloemen enz. wordt een rieten kinder-strandtasje versiert. € 18,95 per kind met een minimum van 8 kinderen.

Niekie Kids Design gaat ervan uit dat er voor ieder kind een plekje aan tafel beschikbaar is. Tafel bescherming, verfschorten en alle materialen worden door Niekie Kids Design meegenomen. Na afloop ruimt Niekie alles ook weer op!

Zonnestelsel : Een leuk en leerzaam feestje! De kinderen verven de verschillende planeten van het zonnestelsel in de juiste kleuren en worden op afstand van de zon geplaatst. € 16,95 per kind, met een minimum van 8 kinderen.

  • Letters pimpen met je naam: Kartonnen 3D letters worden met decopatchpapier beplakt. Er komt een mooie vernislaag overheen en daarna wordt het met lettertjes, steentjes, bloementjes enz. versiert. € 17,95 per kind, met een minimum van 8 kinderen.

Sleutelhanger en armbandjes maken: Met allerlei soorten lint maken de kinderen een sleutelhanger helemaal naar eigen smaak. Hierna mogen de kinderen twee armbandjes maken met lint, bedels en verschillende kralen € 15,- per kind, met een minimum van 8 kinderen.

Vogelvoer mannetje maken: Eerst mogen de kinderen een klein bloempotje beschilderen en versieren. Daaronder komt een poppetje van pinda’s. Voor kinderen vanaf 5 jaar € 12,50 per kind, met een minimum van 8 kinderen. LET OP DIT FEESTJE LOOPT VAN SEPTEMBER TOT MAART.

Robot-pennenbak maken: Van blik, papier, karton, ijzerdraad enz. wordt een fantasie-Robot gemaakt. Voor kinderen vanaf 5 jaar € 12,50 per kind, met een minimum van 8 kinderen.

Letterhuisje verven en versieren: De huisjes (afmeting 26x22x3,5 cm) worden geverfd en beplakt met papier en fournituren. Dit feestje kan vanaf 4 jaar duurt ongeveer 1,5 uur €14,95 per kind met een minimum van 8 kinderen (leuk in combinatie met schminken)

Elfen huisje maken: Een sprookjesachtig feestje! De kinderen verven een bloempot als huisje en decoreren met mos, steentjes bloemetjes enz. Met takjes en boomschors wordt een elfjes schommeltje gemaakt              € 16,95 per kind, met een minimum van 8 kinderen.

knutselen thuis kinderfeestjes schminken en muurschilderingen