Schminken/Glittertattoo

schminken door Niekie Kids DesignKinderen vinden het geweldig om in de huid te stappen van een fantasiefiguur zoals bijvoorbeeld een echte prinses, tijger, vlinder of de stoere Spiderman.

Schminken is dan ook altijd populair op elk feestje. Niekie Kids Design schminkt op kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen. Glitters en glanzende steentjes maken het geheel nog mooier.

De schmink die ik gebruik is op waterbasis en van hoogwaardige kwaliteit. Met koud water kan de schmink weer verwijderd worden. Het schminken kan ook in combinatie met glitter tatoos. Op de huid (meestal arm) wordt een sjabloon aangebracht. Deze wordt ingevuld met huidlijm, en daarna voorzien van glitters. 

Prijzen per 1 mei 2023

Wanneer u Niekie Kids Design inhuurt om te komen schminken dan kost dit het eerste uur € 65,- Bij afname van meerdere uren dan zal de uur prijs € 55,- zijn. Hier komt géén BTW meer bij. In een uur kunnen ongeveer 8 kinderen geschminkt worden. Schminken kan ook in combinatie met glittertattoos. Het eerste uur is dan € 75,- Wanneer u meerdere uren afneemt zal de uur prijs € 65,- zijn.
Deze prijzen zijn exclusief reiskosten (0,55 cent per km)

 Niekie Kids Design werkt met schmink van:

knutselen thuis kinderfeestjes schminken en muurschilderingen

Ga naar de inhoud