Kinderfeestje

kinderfeestjes-schminken-glittertattoos

Niekie Kids Design geeft leuke Creatieve Kinderfeestjes.    Feestjes duren gemiddeld 2  uur en worden bij u thuis of op een locatie naar keuze  gegeven. Niekie’s Kinderfeestje is donateur van Stadstuin Rusthout in Leidschendam. Op deze prachtige locatie kunt u ook het feestje vieren. U doneert dan € 2,- per kind aan de stadstuin. Feestjes zijn voor verschillende leeftijden en kunnen helemaal naar wens van de jarige verzorgd worden. 

“Rare Vogel” Met Foamclay versieren de kinderen piepschuim ballen. Deze worden aan elkaar bevestigd en leuk versierd met veren en oogjes. De “Rare vogel” wordt op een standaard geplaatst. Gekke kunst op een stokje! € 17,95 per kind met een minimum van 8 kinderen.

    • Lampje pimpen:Ieder kind krijgt een eigen lampje dat versiert wordt met decopatch papier en linten  en glittersteentjes € 17,95 per kind met een minimum van 8 kinderen.

 

  • Strandtas pimpen:  Met verf, linten, kralen, veertjes, bloemen enz. wordt een rieten kinder-strandtasje versiert. € 19,95 per kind met een minimum van 8 kinderen.

 

Niekie Kids Design gaat ervan uit dat er voor ieder kind een plekje aan tafel beschikbaar is. Tafel bescherming, verfschorten en alle materialen worden door Niekie Kids Design meegenomen. Na afloop ruimt Niekie alles ook weer op!

Sleutelhanger en armbandjes maken: Met allerlei soorten lint maken de kinderen een sleutelhanger helemaal naar eigen smaak. Hierna mogen de kinderen twee armbandjes maken met lint, bedels en verschillende kralen € 15,- per kind, met een minimum van 8 kinderen.

Letterhuisje verven en versieren: De huisjes (afmeting 26x22x3,5 cm) worden geverfd en beplakt met papier en fournituren. Dit feestje kan vanaf 4 jaar duurt ongeveer 1,5 uur €14,95 per kind met een minimum van 8 kinderen (leuk in combinatie met schminken 🙂

Elvenhuisje maken: Een sprookjesachtig feestje. De kinderen verven een bloempot als huisje, en decoreren met mos, takjes, glittersteentjes, bloementjes enz. €16,95 per kind met een minimum van 8 kinderen.

 Robot-pennenbak maken:   Van blik, papier, karton, ijzerdraad enz. wordt een fantasie- Robot gemaakt.  Voor kinderen vanaf 5 jaar         € 12,50 per kind, met een minimum van 8 kinderen.

knutselen thuis kinderfeestjes schminken en muurschilderingen

Ga naar de inhoud