Muurschilderingen

muurschildering door Niekie Kids Design
muurschildering door Niekie Kids Design

Niekie Kids Design maakt muurschilderingen in voornamelijk kinderkamers. Voor het mooiste resultaat schilder ik het liefste op gladde muren, gestuct of met glad glasvezel behang. Ik verf met acrylverf, hier zit geen geur aan en het kind kan gewoon dezelfde avond in de kamer slapen. Ik kom met een heleboel kisten met verf, kwasten en penselen. Ook maak ik gebruik van glitters en glimsteentjes in de schildering wanneer u dit mooi vindt. Figuren zet ik eerst met behulp van een projector op. De achtergrond teken ik uit de hand.
De kosten zijn afhankelijk van de grootte, het onderwerp, zitten er veel details in enz. Ik geef van te voren aan hoeveel uur ik met een schildering denk bezig te zijn, mocht ik langer bezig zijn dan zal ik dit niet in rekening brengen.
Mijn uurprijs is € 60,- exclusief reiskosten (0,45 cent per km). Hier komt géén btw meer bij.

knutselen thuis kinderfeestjes schminken en muurschilderingen

Ga naar de inhoud